in stoc
Numai 1 ramase
SKU
4461

Harta Schubert &Franzke Panorama SudTransilvania

Panorama SudTransilvania, o harta inedita de la Schubert&Franzke.
29,00 Lei


Panorama SudTransilvania, o harta inedita de la Schubert&FranzkeImbie la cunoastere, la cultura, la istorie ce trebuie cunoscuta; va ramane doar sa descoperiti detaliile pline de farmec ce dau savoare excursiei.

Pentru cei care nu au scrutat zarea din turnuri-clopotnita (ex: Viscri); pentru cei care nu au cutreierat prin culoare si curti interioare, reinviind pagini de istorie (ex: Prejmer); pentru cei care nu au vazut mestesugita incuietoare de la Biertan (premiata la Paris in 1910); pentru cei care nu stiu de inchisoarea sotilor sau de turnul slaninii...

Pentru toti acestia, dar si pentru cei care au mai fost, au mai vazut si s-au imbogatit sufleteste, din tara sau din afara ei, harta panoramica a Transilvaniei de Sud lanseaza o invitatie inavizatain, deschizand o perspectiva larga catre istoria, cultura si relieful acestor locuri.

Punctul de plecare in explorarea taramului bisericilor fortificate este aici, in descrierile oferite de Prof. Dr. Paul Niedermaier si Dr. Maria Cringaci-Tiplic (germana si engleza); panorama creata de artistul Heinz Vielkind  da viata descrierilor, arata localizarea bisericilor si te imbie la explorari prin tinuturi verzi.

Ce era inchisoarea sotilor? Nu va ramane decat sa intrebati...la Biertan. 

 

 

 

 

 

 

Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top