in stoc
SKU
2896

Saltea autogonflabila Pinguin Sherpa 30

Saltea autogonflabila, cu capacitate termoizolatoare buna. Ofera un confort ridicat.
219,00 Lei


Saltea autogonflabila usoara, cu capacitate termoizolatoare buna.

Aceste saltele ar trebui sa fie intotdeauna la indemana, cand dormiti  in cort.  Aveti nevoie de  izolare sub sacul de  dormit, oricat de performant ar fi.  Cand dormiti in sac, partea de jos este compresat de corpul dumneavoastra, practic nu mai exista perne de aer, care sa izoleze. De aceea aveti nevoie de saltele, care nu se compreseaza sub greutatea corpului, lasand loc  aerului, intre bulele spumei.

Interior:  Saltelele autogonflabile au spuma de poliuretan in interior. Porii deschisi capteaza aerul, asigurand astfel izolarea. Spuma isi mentine forma, nu se deformeaza nici dupa utilizare frecventa.

 Saltelele autogonflabile difera intre ele, nu numai prin forma sau materialul exterior, dar si in constructia interioara a spumei PU. Datorita constructiei interioare aceste saltele au greutate si calitate de izolare diferita.

Constructia cu canale orizontale: aceasta modalitate este balanta perfecta intre greutatea redusa si nivelul de izolare cea mai buna.  Coloana de aer  este protejata de spuma pe ambele parti, nepermitand aerului sa se raceasca.

Laminare: Pentru evitarea scaparii aerului prin materialul exterior, este laminata  o membrana  intre spuma si materialui exterior. Utilizarea  spumei de poliuretan cu membrana laminata este  combinatia cea mai buna posibila  de pe piata.

Ofera confort ridicat pentru dormit in cort. Impachetata ocupa loc mic. Husa transport/kit reparatii incluse. Recomandata pentru ture montane.

  •      suprafata rezistenta la apa
  •      greutate redusa
  •      rezistenta
  •      ideal pentru camping, ture montane,  excursii
  •      sac de transport  inclus
  •      kit de repatii de urgenta inclusa
  •      suprafata reliefata 

 

Greutate produs
0,77 kg
Material
Invelis din Poliester ripstop laminat; Material izolator poliuretan cu canele de aer tip grilaj
Dimensiuni
183 x 51 x 3 cm/ impachetat 14x27 cm
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top