in stoc
SKU
3588

Saltea autogonflabila Pinguin Peak 38

Saltea autogonflabila, cu capacitate termoizolatoare buna. Ofera un confort ridicat.
245,00 Lei


Aceste saltele ar trebui sa fie intotdeauna la indemana, cand dormiti  in cort.  Aveti nevoie de  izolare sub sacul de  dormit, oricat de performant ar fi.  Cand dormiti in sac, partea de jos este compresat de corpul dumneavoastra, practic nu mai exista perne de aer, care sa izoleze. De aceea aveti nevoie de saltele, care nu se compreseaza sub greutatea corpului, lasand loc  aerului, intre bulele spumei.

Interior:  Saltelele autogonflabile au spuma de poliuretan in interior. Porii deschisi capteaza aerul, asigurand astfel izolarea. Spuma isi mentine forma, nu se deformeaza nici dupa utilizare frecventa.

 Saltelele autogonflabile difera intre ele, nu numai prin forma sau materialul exterior, dar si in constructia interioara a spumei PU. Datorita constructiei interioare aceste saltele au greutate si calitate de izolare diferite.

Constructia cu canale orizontale: aceasta modalitate este balanta perfecta intre greutatea redusa si nivelul de izolare cea mai buna.  Canalul de aer este protejat de spuma pe ambele parti, nepermitand aerului sa se raceasca.

Laminare: Pentru evitarea scaparii aerului prin materialul exterior, intre spuma si acesta este laminata  o membrana. Utilizarea  spumei de poliuretan cu membrana laminata este  combinatia cea mai buna posibila  de pe piata.

 

  •      suprafata rezistenta la apa
  •      rezistent
  •      ideal pentru camping, ture montane,  excursii
  •      sac de transport  inclus
  •      kit de reparatii de urgenta inclus
  •      suprafata reliefata
Greutate produs
890 g
Material
Polyester Honeycomb RipStop,TPU laminat
Dimensiuni
183x51x3.8 cm - impachetat 17x27 cm
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top