in stoc
SKU
4839

Saltea autogonflabila Pinguin Peak 25 Short

Saltea autogonflabila 3/4, cu capacitate termoizolatoare buna. Ofera un confort ridicat.
148,00 RON
Comenzi telefonice: 0264-436343
Livrare gratuita: Comenzi > 200 Lei

Aceste saltele trebuie sa fie intotdeauna la indemana, cand dormiti  in cort.  Aveti nevoie de  izolare sub sacul de  dormit, oricat de performant ar fi.  Cand dormiti in sac, partea de jos este compresat de corpul dumneavoastra, practic nu mai exista perne de aer, care sa izoleze. De aceea aveti nevoie de saltele, care nu se compreseaza sub greutatea corpului, lasand loc  aerului, intre bulele spumei.

Interior:  Saltelele autogonflabile au spuma de poliuretan in interior. Porii deschisi capteaza aerul, asigurand astfel izolarea. Spuma isi mentine forma, nu se deformeaza nici dupa utilizare frecventa.

 Saltelele autogonflabile difera intre ele, nu numai prin forma sau materialul exterior, dar si in constructia interioara a spumei PU. Datorita constructiei interioare aceste saltele au greutate si calitate de izolare diferita.

Constructia:  canale verticale, realizate, prin plasarea canalelor in pozitie verticala in saltea, astfel greutatea lor este foarte redusa, si sunt compresibile. 

Laminare: Pentru evitarea scaparii aerului prin materialul exterior, este laminata  o membrana  intre spuma si materialui exterior. Utilizarea  spumei de poliuretan cu membrana laminata este  combinatia cea mai buna posibila  de pe piata.

 

  •      suprafata rezistenta la apa
  •      rezistent
  •      ideal pentru camping, ture montane,  excursii
  •      sac de transport  inclus
  •      kit de reparatii de urgenta inclusa
  •      suprafata reliefata
  •      dimensiuni: 120x51x2.5 cm
Mai multe informatii
Greutate
490 g
Material
Invelis din Poliester ripstop laminat; Material izolator poliuretan cu canele de aer tip grilaj
Dimensiuni
120x51x2.5 cm
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top