in stoc
SKU
4306

Saltea autogonflabila Pinguin Nomad 50 Double

Saltea autogonflabila, cu capacitate termoizolatoare buna. Ofera un confort ridicat.
568,00 Lei


Saltelele ar trebui sa fie intotdeauna la indemana, cand dormiti  in cort.  Aveti nevoie de  izolare sub sacul de  dormit, oricat de performant ar fi.  Cand dormiti in sac, partea de jos este compresat de corpul dumneavoastra, practic nu mai exista perne de aer, care sa izoleze. De aceea aveti nevoie de saltele, care nu se compreseaza sub greutatea corpului, lasand loc  aerului intre bulele spumei.

Interior:  Saltelele autogonflabile au spuma de poliuretan in interior. Porii deschisi capteaza aerul, asigurand astfel izolarea. Spuma isi mentine forma, nu se deformeaza nici dupa utilizare frecventa.

Constructia : Saltelele autogonflabile difera intre ele, nu numai prin forma sau materialul exterior, dar si in constructia interioara a spumei PU. Datorita constructiei interioare aceste saltele au greutate si calitate de izolare diferita. Constructia fara canale garanteaza  o calitate de izolare foarte buna. Recomandat pentru  4 sezoane.

Laminare: Pentru evitarea scaparii aerului prin materialul exterior, este laminat  o membrana  intre spuma si materialul exterior. Utilizarea  spumei de poliuretan cu membrana laminata este  combinatia cea mai buna posibila  de pe piata.

 

  •      suprafata rezistenta la apa
  •      rezistent
  •      ideal pentru camping, ture montane,  excursii
  •      sac de transport  inclus
  •      kit de reparatii de urgenta inclusa
  •      suprafata reliefata
  •      recomandat pentru 4 sezoane
Greutate produs
3.3 kg
Material
Invelis: Poliester laminat;
Material izolator: spuma poliuretan
Lățime
130 cm
Dimensiuni
198 x130 x 5 cm/ impachetat 23x65 cm
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top