in stoc
SKU
3587

Saltea autogonflabila Pinguin Nomad 38, 198x63x3.8cm

Saltea autogonflabila, cu capacitate termoizolatoare buna. Ofera un confort ridicat.
272,00 Lei


Aceste saltele ar trebui sa fie intotdeauna la indemana, cand dormiti  in cort.  Aveti nevoie de  izolare sub sacul de  dormit, oricat de performant ar fi.  Cand dormiti in sac, partea de jos este compresat de corpul dumneavoastra, practic nu mai exista perne de aer, care sa izoleze. De aceea aveti nevoie de saltele, care nu se compreseaza sub greutatea corpului, lasand loc  aerului, intre bulele spumei.

Interior:  Saltelele autogonflabile au spuma de poliuretan in interior. Porii deschisi capteaza aerul, asigurand astfel izolarea. Spuma isi mentine forma, nu se deformeaza nici dupa utilizare frecventa.

 Saltelele autogonflabile difera intre ele, nu numai prin forma sau materialul exterior, dar si in constructia interioara a spumei PU. Datorita constructiei interioare aceste saltele au greutate si calitate de izolare diferita.

Constructia cu canale orizontale: aceasta modalitate este balanta perfecta intre greutatea redusa si nivelul de izolare cea mai buna.  Coloana de aer  este protejata de spuma pe ambele parti, nepermitand aerului sa se raceasca.

Laminare: Pentru evitarea scaparii aerului prin materialul exterior, este laminata  o membrana  intre spuma si materialui exterior. Utilizarea  spumei de poliuretan cu membrana laminata este  combinatia cea mai buna posibila  de pe piata.

 

  •      suprafata rezistenta la apa
  •      rezistent la uzura
  •      ideal pentru camping, ture montane,  excursii
  •      sac de transport  inclus
  •      kit de reparatii de urgenta inclus
  •      suprafata reliefata 

Greutate produs
1.32 kg
Material
Invelis Poliester laminat;
Material izolator spuma poliuretan
Inaltime
3.8 cm
Lățime
63 cm
Lungime
198 cm
Dimensiuni
198 x 63 x 3.8 cm/ impachetat 20x34 cm
Nr. persoane
1 persoane
Pentru
Universal
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top