in stoc
SKU
7350

Sac de dormit Pinguin Comfort PFM (extrem-24°C)

Sac de dormit de iarna, conceput special pentru excursii in munti cu zapada sau peisaje exotice Fermoarul de dublu sens este prevazut cu cheita dubla, cu care se poate inchide atat din interior cat si din exterior.
339,00 Lei


Sac de dormit de iarna, conceput special pentru excursii in munti cu zapada sau peisaje exotice Fermoarul de dublu sens este prevazut cu cheita dubla, cu care se poate inchide atat din interior cat si din exterior. Pentru evitarea pierderii caldurii, fermoarul are o protectie interioara cu izolator termic si banda cu scai pentru asigurare impotriva deschideri involuntare.

Tot pentru evitarea pierderii caldurii prin  formarea cusaturilor reci, izolatia termica din ThermicFibre PFM 2x150 g/cm2 este cusuta in 2 straturi deplasate, una peste alta, astfel incat cusaturile nu se suprapun.

Materialul exterior, realizat cu ajutorul tehnologiei ClimaControl, nu permite evacuarea aerului cald, dar in acelasi timp faciliteaza aerisirea si evacuarea umiditatii din interior.  Aceasta tehnologie include si un tratament hidrofob pentru ca in mediu umed interiorul sacului sa ramana uscat. Acest material este usor, placut la atingere si compresibil.

 

  • Guler ajustabil :(izolare termica mai buna), divide sacul in doua sectiuni, una pentru cap, unde circulatia aerului este necesar,  si  sectiunea  corpului, unde circulatia aerului nu este dorit.
  • Agatatoare:  plasate pe partea de jos a sacului de dormit pentru  a se putea aerisii si atarna pentru depozitare.
  • Sac de compresie: prevazut cu chingi si catarame, cu care se poate reduce volumul sacului de dormit.

 

Pentru
Universal
Greutate produs
2,05 Kg
Lățime
85/55 cm
Zona termică (max/confort/extrem)
-1/-7/-24°C
Dimensiune impachet
24x44/30 cm
Umplutură
Thermicfibre 4 400 (2x200) g/m²
Fermoar
Stanga, dreapta (pos. de cuplare a sacilor)
Material
• exterior: Poliester DWR Clima Control
• interior: Poliester Micro Lite
Forma
Mumie
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top