in stoc
Numai 5 ramase
SKU
7001

Hidrobag Pinguin Pro 3L 2020

Sistem de hidratare cu capacitate de 3 litri, compus din rezervor pentru apa, furtun si mustiuc. Rezervorul este fabricat din folie antibacteriana numita Metallocene film (mPE), material folosit in asistenta medicala. Materialul rezervorului de apa nu contine BPA (Bisphenol), este inofensiv cu privire la sanatate. Formula sa unica garanteaza pastrarea lichidului fara miros si gust de plastic.
96,00 Lei


Sistem de hidratare cu capacitate stocare de 3 litri, compus din rezervor apa, furtun si mustiuc. Rezervorul este fabricat din folie antibacteriana asanumita Metallocene film (mPE), material folosit in asistenta medicala. Materialul rezervorului de apa nu contine BPA (Bisphenol), este inodor, inofensiv, nu are efecte secundare asupra sanatatii. Dattorita formulei sale unice, nu retine si nu transfera miros lichidelor pastrate in interior.

Suprafata rezervorului este rezistenta la abraziuni.

Furtunul o componenta importanta a sistemului de hidratare, este fabricat din poliuretan termoplastic. Se poate orienta in functie de preferinte cu ajutorul suportului cu care se fixeaza pe rucsac. Acest suport este rotativ si compatibil cu chingi de 20 sau 25 mm.

Umplerea sistemului de hidratare se face printr-o gura de umplere larga, avand diametrul de 78 mm. Datorita largimii deschiderii, se curata cu usurinta.

Mustiucul aflat la capatul furtunului prezinta posibilitate de blocare, in vederea impiedicarii scurgerii involuntare. Este dotat cu capac suplimentar.

Sistemul este prevazut cu doua orificii pentru atasarea rezervorului in interiorul rucsacului si un maner frontal pentru a usura manevrarea.

 

  • Rezervor, furtun 
  • Capacitate 3 l
  • Usor de curatat, orificiu de 78 mm
  • Usor de folosit
  • Usor de umplut
  • Material antibacterian
  • Pastreaza apa proaspata, fara gust de plastic

 

 

Culoare
Transparent
Greutate produs
260 g
Material
mPE
Volum
3 l
Dimensiuni
430 x 195 x 45 mm
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top