Stoc epuizat
SKU
7000

Rezervor hidratare camelbag Pinguin Pro 2L 2020

Sistem de hidratare cu capacitate de 2 litri, compus din rezervor pentru apa, furtun si mustiuc. Rezervorul este fabricat din folie antibacteriana numita Metallocene film (mPE), material folosit in asistenta medicala. Materialul rezervorului de apa nu contine BPA (Bisphenol), este inofensiv cu privire la sanatate. Formula sa unica garanteaza pastrarea lichidului fara miros si gust de plastic.
98,00 Lei


Sistem de hidratare cu capacitate de 2 litri,  compus din rezervor pentru apa, furtun si mustiuc. Rezervorul este fabricat din folie antibacteriana numita Metallocene film (mPE), material foloist in asistenta medicala. Materialul rezervorului de apa nu contine BPA (Bisphenol), este inofensiv cu privire la sanatate. Formula sa unica garanteaza pastrarea lichidului fara miros si gust de plastic.

Suprafata rezervorului este rezistent la abraziuni.

Furtunul o componenta importanta a sistemului de hidratare, este fabricat din poliuretan termoplastic. Se poate orienta in functie de necesitate cu ajutorul suportului cu care se fixeaza pe rucsac. Acest suport este rotativ si este compatibil cu chingi de 20 sau 25 mm.

Mustiucul aflat la capatul furtunului prezinta posibilitatea de blocare impotriva scurgerii involuntare, dotat cu capac.

 Umplerea sistemului de hidratare se face prin gura de umplere larga, cu diametru de 78 mm. Datorita deschiderii largi, se curata cu usurinta.

 Este prevazut cu doua orificii pentru atasarea rezervorului in interiorul rucsacului si maner frontal pentru manevrare mai usoara.

 

  • Material antibacterian
  • Rezervor, furtun 
  • Usor de curatat, orificiu de 78 mm
  • Usor de folosit
  • Usor de umplut
  • Pastreaza apa proaspata, fara gust de plastic
  • Capacitate 2 l
EAN
8592638338256
Greutate produs
220 g
Material
Plastic
Inaltime
45 mm
Lățime
195 mm
Lungime
430 mm
Volum
2 l
Destinatie
Drumetii
Dimensiuni
430 x 195 x 45 mm
Nr. persoane
1 persoane
Pentru
Barbati
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top