in stoc
Numai 3 ramase
SKU
7029

Harta Schubert &Franzke Muntii Cindrel

Harta Muntii Cindrel contine 29 trasee parcurse cu GPS, descrise amanuntit in limbile romana si engleza.
18,00 Lei


Harta Muntii Cindrel contine 29 trasee parcurse cu GPS, descrise amanuntit in limbile romana si engleza.

Munții Cindrel se afla in Carpatii Meridionali, delimitata de raul Sebes, raul Sadu si Podisul Transilvaniei.

Muniii Cindrel au un relief glaciar cu lacuri glaciare. In portiunea centrala au altitudini peste 2 000 m, cel mai inalt varf, Cindrel are altitudine de  2245 m. 

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informaţiilor. Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee având atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot în evidenta relieful, usurand orientarea.

Mormota EAN
5948490930436
Scara
1:60 000
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top