in stoc
Numai 3 ramase
SKU
6352

Harta Schubert &Franzke Giumalau, Rarau, Tarnita

HHarta Muntilor Giumalau-Rarau-Tarnita s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate.
18,00 Lei
Comenzi telefonice: 0264-436343
Livrare gratuita: Comenzi > 200 Lei


Harta Muntilor Giumalau-Rarau-Tarnita s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit şi simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la îndemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor.

Zona Rarau apare la o scara mai detaliata: 1 : 20 000.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate in functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea.

Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile insorite ale Muntilor Giumalau-Rarau-Tarnita,  scrutand in zare culmile vecine, cele care vor da în curand numele urmatoarelor harti din colectia „Muntii Nostri”.

 

Scara
1:60 000
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top