Garmin GPSMAP 64s

 

 

Noul navigator portabil GPSMAP® 64s dispune de un ecran cu diagonala de 2,6 inci lizibil in lumina soarelui si de un receptor GPS si GLONASS de inalta sensibilitate cu antena quad helix pentru receptie superioara. Aparatul GPSMAP 64s solid si impermeabil dispune si de un altimetru barometric, busola in 3 axe si o harta recreationala preincarcata a Europei. Se conecteaza fara fir la smartphone-ul Dvs. pentru a permite Live Tracking si Smart Notification.²

Pastreaza-ti semnalul

Cu antena sa quad helix si receptorul GPS si GLONASS de inalta sensibilitate, GPSMAP 64s localizeaza pozitia Dvs. rapid si cu precizie si pastreaza semnalul chiar si in padurile dese si in vaile adanci. Avantajul este clar — chiar daca esti in adancul padurilor sau doar langa cladiri inalte, poti conta pe GPSMAP 64s sa te ajute sa-ti gasesti drumul atunci cand ai cea mai mare nevoie.Afla capul compas

GPSMAP 64s are integrata o busola electronica cu compensare in 3 axe, care-ti arata directia chiar si atunci cand stai pe loc nemiscat, fara sa fie nevoie s-o tii perfect orizontala. Altimetrul sau barometric urmareste schimbarile de presiune pentru a-ti determina altitudinea si il poti folosi si pentru a monitoriza schimbarile de presiune in timp, ca sa fii pregatit pentru schimbarile bruste ale vremii.

Ramai conectat

Impartaseste-ti experientele grozave in aer liber live, ste suficient sa-ti conectezi aparatul GPSMap 64s la smartphone si impartaseste-ti pozitia prin intermediul Live Tracking si Garmin Connect cu familia si prietenii. Smart Notification iti permite sa primesti wireless email, SMS-uri si alerte de la telefonul tau compatibil iPhone® 4s sau mai nou. Ramai conectat pe deplin in timp ce iti tii pretiosul iPhone la adapost de elemente in rucsac.

Bazeaza-te pe Outdoor Pro

GPSMAP 64s este un receptor portabil GPS cu adevarat optimizat pentru utilizare in natura, fiecare trasatura a acestuia fiind gandita pentru a opera in siguranta in cele mai dure si mai neprimitoare medii. Pentru a asigura lizibilitate perfecta in orice conditii GPSMAP 64s dispune de un ecran stralucitor cu diagonala de 2,6 inci lizibil in bataia soarelui care este facil de operat cu orice fel de manusi in medii cu vibratii, frig sau umezeala pentru ca se bazeaza pe operarea cu ajutorul butoanelor a interfetei utilizator. Pentru usurinta in utilizare si largirea razei de operare, sistemul de baterii duale permite utilizarea unui acumulator pentru incarcare pe dispozitiv sau a bateriilor conventionale AA. Pe deplin incarcat GPSMAP 64s tine pana la 16 ore, ceea ce va asigura o rezerva de putere suficienta in cazul unei excursii de o zi sau in caz de blocaje neasteptate.

Exploreaza Terenul

GPSMAP 64s vine cu un set cuprinzator de caracteristici pentru navigare. Folosiți puncte intermediare, trasee și rute pentru a naviga cu incredere pe poteci și atunci cand aveți nevoie pentru a gasi drumul de intoarcere in condiții de siguranța utilizati TracBack-ul pentru a va ghida.

Impartaseste fara fir

Impartaseste-ti waypoint-urile, track-urile, rutele si geocache-urile wireless cu alte dispozitive compatibile. Prietenii tai se vor bucura de plimbarea sau cache-ul tau favorit fara sa mai trebuiasca sa astepte sa te legi la calculatorul de acasa — este suficient sa apesi “send” pentru a transfera informatia ta catre un alt aparat Garmin cu capabilitati wireless.

GPSMAP 64s se conecteaza de asemenea cu dispozitive compatibile Garmin, cum ar fi VIRB™ action camera si cu senzori accesorii, precum senzorul de temperatura tempe™ temperature sensor si monitorul de ritm cardiac.

Adauga Harti


Adaugarea de harti la GPSMAP 64s este usoara cu gama noastra de harti topografice, maritime sau stradale de detaliu. Cu cei 3.5 GB de memorie interna si cu un slot de card microSD, poti descarca cu usurinta una din hartile Garmin de inalta calitate Garmin GB Discoverer™ Ordnance Survey® 1: 25k sau 1: 50k si sa purcezi la drumuri de munte. Insereaza un card preincarcat BlueChart® g2 pentru o zi grozava in larg sau un card City Navigator NT® pentru rutare pas cu pas pe drumuri (vezi tab-ul de harti pentru compatibilitate). GPSMAP 64s suporta de asemenea BirdsEye™ Select care-ti permite sa incarci harti raster de inalta rezolutie in dispozitiv si sa le integrezi cu celelalte harti. In plus 64st este compatibil cu Garmin Custom Maps, un format de harti care-ti permite sa transformi cu usurinta harti de hartie sau electronice in harti care se pot descarca pe aparatul tau, gratuit.Gaseste Distractia

GPSMAP 64s suporta geocaching fara hartie cu 250,000 cache-uri preincarcate impreuna cu indicii si descrieri de pe Geocaching.com, si are si o durata de viata a bateriei de 16 ore. renuntand la hartie nu numai ca ajuti mediul, dar imbunatatesti de asemenea eficienta. GPSMAP 64s stocheaza si afiseaza informatii cheie precum pozitia, dificultatea terenului, indiciile si descrierile, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie sa introduci coordonatele manual sau sa le tiparesti pe hartie! Subtire si usor, 64s este companionul perfect pentru toate intreprinderile tale in aer liber.

Planifica-ti urmatoarea calatorie

Organizeaza-ti urmatoarea aventura cu ajutorul software-ului gratuit de la Garmin BaseCamp™ care-ti permite sa vizualizezi si sa organizezi harti, waypoint-uri, rute si track-uri. BaseCamp iti permite chiar sa spui povestea celei mai noi aventuri in aer liber intr-un mod nou si impresionant prin crearea de Garmin Adventures pe care le poti impartasi cu usurinta cu prietenii, familia sau partenerii de explorari. BaseCamp afiseaza harti topografice in 2-D sau 3-D pe ecranul calculatorului tau, inclusiv curbe de nivel si cote de altitudine.

¹GPSMAP 64s este un dispozitiv inteligent cu Bluetooth și poate fi sincronizat wireless cu telefoanele compatibile Bluetooth inteligent Ready. Contactați furnizorul sa verifice daca telefonul Dvs este compatibil. Marcile comerciale Bluetooth marca verbala și logo-urile sunt marci inregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc

²Live Tracking prin Garmin Connect Mobile App și Notificarea inteligent cu 4s iPhone® sau mai tarziu

To Top