in stoc
SKU
6998

Ghete Lomer Bio Naturale mid MTX

Ghete usoare din piele Suede 1,6/1,8 mm, recomandate pentru excursii, calatorii si timp liber. Prin tehnologia de fabricatie, care presupune lipirea componentelor, se abordeaza anatomia picioarelor, rezultand ghete confortabili inca de la prima utilizare si cu durata de viata lunga.
475,00 Lei


Ghete usoare  din piele Suede 1,6/1,8 mm, recomandate pentru excursii, calatorii si timp liber.

Prin tehnologia de fabricatie, care presupune lipirea componentelor, se abordeaza anatomia picioarelor, rezultand ghete confortabili inca de la prima utilizare si cu durata de viata lunga.

Partea superioara a ghetelor este din piele moale, sistemul de siret este lung, aproape pana la varful incaltamintei.  Siretul este din snur elastic care se lungeste dupa necesitate. Ajuta la incaltare/descaltare rapida si usoara. 

Un aspect important in fabricarea acestor ghete este rezistenta la apa si respirabilitatea. Aceste cerinte sunt indeplinite de memebrana Mer-tex, care asigura aerisirea naturala a picioarelor, dar nu lasa apa sa se infiltreze in interior.  Astfel garanteaza picioare uscate si mediu confortabil pe tot parcursul utilizarii.

Pentru confort, stabilitate si aderenta, talpa ghetelor este construita din mai multe straturi. Stratul inferior il constituie talpa din cauciuc Vibram, usor, stabil si aderent. Talpa inserata a ghetelor, Nylon Antitorsion de 1,5 mm sunt usoare , flexibile si au rolul de a amortiza socurile in timpul mersului. Stratul superior este brantul, care este conceput din spuma moale invelita cu textil.

 Un component esential este galosarea cu poliuretan 100% reciclabil. Ofera protectie impotriva abraziunii  cauzate de stanci sau crengi, impotriva apei si a noroiului.

 

 

  • Material: Piele Suede
  • Membrana Mer-tex
  • Talpa Vibram
Greutate produs
410 g
Material incaltaminte
Piele
Material
Piele Suede
Tip incaltaminte
Gheata
Brant
Soft Foam/Textile
Talpa inserată
Nylon Antitorsion 1,5 mm
Talpa
Vibram Rubber
Rigiditate talpa
Flexibila
Membrană
Mer-tex
Rezistenta la apa
Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont

                                                                                                                  

To Top