Garmin eTrex 10

Distinge drumul

eTrex 10 are un ecran monocrom cu diagonala de 2.2 inci care este uşor de citit în orice condiţii de iluminare. Interfaţa sa uşor de utilizat îţi permite să petreci mai mult timp bucurându-te de aventură decât căutând informaţii. Atât durabil cât şi rezistent la apă, eTrex 10 dispune de soliditatea legendară care i-a fost conferită încă din fabrică pentru a rezista elementelor naturii – fie ele praf, noroi, umiditate sau apă, niciunul nu este o provocare pentru acest navigator de legendă.

Caută Distracţia

eTrex 10 suportă fișiere GPX geocaching pentru descărcarea de geocache și detalii direct pe unitatea dumneavoastră . Vizitați site-ul OpenCaching.com pentru a începe aventura geocaching . Renunţând la hărţile de hârtie, nu numai esti de ajutor mediul înconjurător, dar îţi îmbunătățeşti şi eficiența . eTrex 10 memorează și afișează informații cheie, precum poziţia, terenul, dificultatea terenului, indiciile și descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai aveţi nevoie de introducerea manuală a coordonatelor şi tipărea hărţilor. Pur și simplu încărcați fișierul GPX pentru unitatea Dvs și începeţi vânătoarea de puncte geocache.

Păstreaza-ţi Semnalul

Cu o sensibilitate ridicată, receptorul de sateliţi GPS, corecţii EGNOS și tehnologia HotFix ®, eTrex 10 localizează poziția rapid și precis și își păstrează localizarea GPS chiar și în locuri greu accesibile și în canioane adânci . Avantajul este clar — fie că te afli în păduri dese sau lângă clădiri sau copaci înalţi, poţi să te bazezi pe eTrex 10 să te ajute să-ţi găseşti drumul atunci când ai mai mare nevoie.

Lumea este a ta

Noua serie eTrex este primul receptor GPS de uz civil de calitate, care poate urmări atât satelitii GPS cât şi pe cei GLONASS simultan . GLONASS este un sistem dezvoltat de către Federația Rusă, operațional din 2012 . Atunci când se utilizează sateliții GLONASS, timpul necesar pentru receptor pentru a " debloca " o poziție este ( în medie ) de aproximativ 20 la sută mai scurt decât doar cu ajutorul sateliţilor GPS. Iar atunci când se utilizează ambele sisteme GPS și GLONASS, receptorul are capacitatea de a receptiona cu 24 mai mulți sateliți decât atunci când foloseşte doar ajutorul sateliţilor GPS.


Caracteristici Produs

*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): nu
*Compas Electronic: nu
*Ecran cu atingere: nu
*Altimetru Barometric: nu
*Camera: nu
*Compatibil Geocaching: da (paperless)
*Hărţi personalizate: nu
*Navigare la Fotografie (navigaţie către fotografii cu tag-uri geo): nu
*Jocuri GPS în natură: nu
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: nu
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer date(prin sistemul wireless cu un aparat similar): nu
*Vizualizare poze: nu
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da 

To Top