in stoc
Numai 1 ramase
SKU
7153

Cort Wild Country Foehn 2

Cort iglu cu design simplu, usor de utilizat cu loc suficient unde poate dormi 2 persoane. Acest cort ultra usor este conceput pentru pasionatii outdoor, care au intentia de a utiliza in zone cu climat mai cald sau in zone unde ventilatia cortului este necesar.
Pret special 920,00 Lei Pret standard 1.226,00 Lei


-25%

Cort iglu cu design simplu, usor de utilizat cu loc suficient unde poate dormi 2 persoane.  Acest cort ultra usor  este conceput pentru pasionatii outdoor, care au intentia de a utiliza  in zone cu climat mai cald sau in zone unde  ventilatia cortului este necesar.

Insertiile din plasa pe cortul interior permite circulatia aerului, chiar si cu folia exterioara.

Cortul  Foehn 2 este potrivit pentru  ture montane, fi ca stai in camping sau camping salbatic. Este recomandat pentru 3 sezoane pentru excursii de durata mai lunga sau scurta.

Cortul este simplu de inaltat, si datorita armaturii interioare, stabilitatea nu este influentata de calitatea terenului.Forma de cupola ofera spatiu generos, confortabil chiar si in cazul campari de lunga durata.

Folia de sol si folia exterioara sunt fabricate din Polyester ripstop 70D care are un raport marit intre rezistenta si greutate si rezistenta mare la intemperii. Toate cusaturile sunt lipite pentru rezistenta ridicata la apa.

Armatura este realizata din bete aliaj Superflex, care asigura rezistenta ridicata si greutate redusa. Cuiele de cort sunt concepute din aliaj aluminiu cu forma V pentru ancorare sigura.

Cortul este prevazut cu 2 intrari si 2 antree pentru acces usor si depozitarea echipamentului. Toate intrarile au mai multe optiuni de legare pentru a permite  ventilarea eficienta a cortului.

 

 

EAN
5060122780445
Culoare
Green
Nr. persoane
2 persoane
Nr. dormitoare
1
Nr. intrari
2
Antreu
2x 60 cm
Inaltime
100 cm
Latime/Lungime
220 cm x 120 cm +antreu
Rezistenta apa folie exterioara (mm H2O)
4000
Rezistenta apa folie sol (mm H2O)
6000
Greutate produs
2.65Kg
Husa
48 cm x 17 cm
Ventilatie
2
Folie exterioara
Stormtex P4000 FR
Folie sol
Aqua Stop P6000
Armatura
8.5 cm WC Superflex Alloy
Nr bete/Puncte intersectie
3/2
Cuie (buc)
10
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top