in stoc
Numai 1 ramase
SKU
7422

Cort Pinguin Echo 2 DAC, 2 persoane, verde

Cort din seria ultralight, de 2 persoane, cu o singura intrare si un antreu.
1.088,00 Lei


Cort din seria ultralight. La fabricarea acestor corturi s-a utilizat material ultra-usor, rezistent la sfasiere,  cu greutate redusa, si parametri  de rezistenta excelente. Destinat celor care doresc  durabilitate  si inalta calitate.

 • Armatura: betele sunt realizate din duraluminiu DAC Featherlite NSL 7001 T6 garantand  rezistenta si durabilitatea  armaturii. Pentru rezistenta optima, fiecare segment are doua diametre diferite. La capetele unde se imbina segmentele, fiecare segment este largit. Avantajul acestei solutii este economisirea greutatii si datorita faptului ca segmentele si elementele de legatura au acelasi diametru rezistenta armaturii este mai mare.
 • Partea interioara: confectionata din  nylon ripstop  permeabil, foarte usor.
 • Suport (raft) din plasa: se gaseste in interior, pe “tavan” si se utilizeaza pentru depozitarea maruntisurilor, obiectelor de valoare.
 • Folia de sol: fabricata din material Nylon, cu impregnare PU, care poate rezista la o presiune de 10 000 mm  coloana de apa. Cusaturile sunt  lipite.
 • Folia exterioara: confectionata din material usor din Nylon ripstop, rezistent la razele UV. Peliculizat cu silicon, astfel poate rezista la  4 000 mm coloana de apa si  isi mentine flexibilitatea, chiar si in conditii de temperatura extrem de scazuta.
 • Bucle si cusaturi: cusaturile si buclele sunt sigilate cu o banda speciala. Buclele sunt prinse pe cusaturile sigilate anterior.
 • Stratul de silicon: acoperirea materialului cu un strat din silicon este calea cea mai eficace, pentru prevenirea penetrarii apei. Aceasta trasatura pana acum a fost regasita doar la corturile foarte scumpe. Pelicula de silicon asigura rezistenta la apa a foliei exterioare  perioada de timp nelimitata. Combinatia stratului de silicon, cu ungerea  de poliuretan utilizat pana acum,  si cusaturile  sigilate  garanteaza impermeabilitatea totala a foliei exterioare.
 • Ancorarea: experienta a dovedit, ca ancorarea partii de jos a foliei exterioare  nu este de ajuns, astfel folia se prinde si de armatura cu cleme ITW Nexus de calitate superioara.  Aceste cleme  ajuta la tensionarea foliei exterioare. Orificiile pentru ancorare sunt intarite.
 • Fermoarul  dublu sens este prevazut cu aparator impotriva murdariei, apei,  si a inghetului.
 • Numar bete/puncte de intersectie: 3/0
 • Cuie cort :10 buc
 • Intrari: o singura intrare, un antreu.
 • Husa sport cu maner reglabil, husa compresie cu inchidere prin rolare si trident.
EAN
8592638141641
Culoare
Green
Nr. persoane
2 persoane
Nr. dormitoare
1
Nr. intrari
1
Antreu
45 cm
Inaltime
115(105) cm
Latime/Lungime
185x250 cm
Rezistenta apa folie exterioara (mm H2O)
4 000 mm H2O
Rezistenta apa folie sol (mm H2O)
10 000 mm H2O
Greutate produs
1.9 kg (1.25 kg fara cort interior)
Husa
44×12 cm
Ventilatie
3
Folie exterioara
Nylon RipStop, uns cu silicon, protectie UV
Folie sol
Nylon cu PU
Armatura
3 bete DAC Featherlite NSL 7001 T6 Φ 9/9.5 mm
Nr bete/Puncte intersectie
3/0
Cuie (buc)
10
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top