Stoc epuizat
SKU
7335

Cort Pinguin Arris Extreme DAC

Cort usor din seria ultralight, cu armatura duraluminiu 7001 T6 fabricata cu tehnologie noua DAC. Avantajul acestor tehnologii este reducerea din greutate.
Pret special 945,00 Lei Pret standard 1.260,00 Lei
-25%

Cort usor din seria ultralight, cu armatura duraluminiu  7001 T6 fabricata cu tehnologie noua DAC. Avantajul acestor tehnologii este reducerea din greutate. Datorita faptului ca elementul de conectare intre segmentele de bat are diametru de 9.5 mm, exact ca diametrul segmentului, creste rezistenta mecanica a armaturii.

Dispune de doua folii, folie exterioara siliconizata din material Nylon rezistent la sfasiere si cortul interior din material respirant cu insertii de plasa.

Siliconizarea foliei exterioare este un proces tehnologic de hidrofugare prin care fibrele foii sunt impregnate cu silicon, rezultand un material extrem de impermeabil si rezistent la murdarie.

Acest cort se remarca prin faptul ca are greutate redusa, minimalist dar cu spatiu suficient.

Amprenta cortului este in forma de trapez cu intrare  in partea  mai larga, unde cortul exterior formeaza un antreu, ideal pentru depozitarea echipamentului. Cele doua guri de ventilatie sunt concepute astfel, incat nu se inchid in vant puternic.

 • Armatura: betele sunt realizate din duraluminiu DAC Featherlite 7001 T6
 • Cortul interior: confectionat din  nylon ripstop  permeabil, foarte usor.
 • Ventilatie: design-ul unic  permite utilizatorului  reglarea  sau inchiderea  orificiului de ventilatie din interior. Orificiul de ventilatie este prevazut cu un suport pentru  prevenirea inchiderii involuntare.
   
 • Folia de sol: fabricata din material usor, cu impregnare PU, care poate rezista la o presiune de 10 000 mm  coloana de apa. Cusaturile sunt  lipite.
   
 • Folia exterioara: confectionata din material usor din Nylon, rezistent la razele UV. Peliculizat cu silicon, astfel poate rezista la  4 000 mm coloana de apa si  isi mentine flexibilitatea, chiar si in conditii de temperatura extrem de scazuta.
   
 • Bucle si cusaturi: cusaturile si buclele sunt sigilate cu o banda speciala. Buclele sunt prinse pe cusaturile sigilate anterior.
   
 • Stratul de silicon :acoperirea materialului cu un strat din silicon este calea cea mai eficace, pentru prevenirea penetrarii apei. Aceasta trasatura pana acum a fost regasita doar la corturile foarte scumpe. Pelicula de silicon asigura rezistenta la apa a foliei exterioare  perioada de timp  nelimitata. Combinatia stratului de silicon, cu ungerea  de poliuretan utilizat pana acum,  si cusaturile  sigilate  garanteaza impermeabilitatea totala a foliei exterioare.
 • Ancorarea: experienta a dovedit, ca ancorarea partii de jos a foliei exterioare  nu este de ajuns, astfel folia se prinde si de armatura cu cleme.  Aceste cleme ajuta la tensionarea foliei exterioare. Pervazut cu un set de cuie ascutite. Orificiile pentru ancorare sunt intarite.
 • Fermoarul  dublu sens este prevazut cu aparator impotriva murdariei, apei, sau a inghetului.
 • Numar bete/puncte de imbinare: 3/2  
 • Cuie cort :13 buc
 • Orificii de ventilatie: 2
 • Intrari: o singura intrare, un antreu
Nr. persoane
2 persoane
Nr. dormitoare
1
Nr. intrari
1
Antreu
70 cm
Inaltime
100 (105) cm
Latime/Lungime
130/210+antreu
Rezistenta apa folie exterioara (mm H2O)
4 000 mm H2O
Rezistenta apa folie sol (mm H2O)
10 000 mm H2O
Greutate produs
2 kg
Husa
42×15 cm
Ventilatie
2
Folie exterioara
Nylon ripstop siliconizat + cusaturi lipite (vulcanizate) , rezistent la razele UV
Folie interioara
Nylon respirant
Folie sol
Nylon uns cu un strat de poliuretan
Armatura
DAC Featherlite NSL 7001 T6 9.5 mm
Nr bete/Puncte intersectie
1/0
Cuie (buc)
13
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top