in stoc
Numai 1 ramase
SKU
7333

Cort Pinguin Aero 3 DAC, 3 persoane, verde

Cort iglu usor din seria ultralight, de 3 persoane, cu doua intrari si doua antree.
1.577,00 Lei


Cort usor din seria ultralight cu folie dubla. Folia exterioara este confectionata din Nylon ripstop cu acoperire silicon. Siliconizarea foii exterioare este un proces tehnologic de hidrofugare prin care fibrele foii sunt impregnate cu silicon, rezultand un material extrem de impermeabil si rezistent la murdarie.

Cortul interior este prevazut cu insertii din plasa de tantari. Folia de sol este confectionata din Nylon acoperit cu poliuretan.

Amprenta cortului este trapezoidala cu intrarile pe laturile lungi. La ambele intrari avem posibilitatea de a alege intrarea pe partea stanga sau pe partea dreapta sau ambele in acelasi timp.

Cele doua guri de ventilatie se afla in varful panoului scurt, cu protectii impotriva vantului.

Armatura cortului este din duraluminiu, rezistenta dar cu greutate redusa.

 • Armatura: betele sunt realizate din duraluminiu DAC Featherlite NSL 7001 T6, rezistente si durabile. Pentru rezistenta optima, fiecare segment are doua diametre diferite. La capetele unde se imbina segmentele, fiecare segment este largit. Avantajul acestei solutii este economisirea greutatii si datorita faptului ca segmentele si elementele de legatura au acelasi diametru rezistenta armaturii este mai mare.
 • Interiorul: confectionat din Nylon ripstop permeabil, foarte usor.
 • Folia de sol: fabricata din material Nylon cu impregnare PU, care poate rezista la o presiune de 10 000 mm  coloana de apa. Cusaturile sunt  lipite.
 • Folia exterioara: confectionata din material Nylon ripstop siliconizat, rezistent la razele UV. Rezista la  4 000 mm coloana de apa si  isi mentine flexibilitatea, chiar si in conditii de temperatura extrem de scazuta.
 • Bucle si cusaturi: cusaturile si buclele sunt sigilate. Buclele sunt prinse pe cusaturile vulcanizate anterior.
 • Stratul de silicon: acoperirea materialului cu un strat din silicon este calea cea mai eficace, pentru prevenirea penetrarii apei. Aceasta trasatura pana acum a fost regasita doar la corturile foarte scumpe. Pelicula de silicon asigura rezistenta la apa a foliei exterioare pe o perioada de timp nelimitata. Stratul de silicon, impreuna cu stratul de poliuretan, respectiv cusaturile vulcanizate garanteaza impermeabilitatea totala a foliei exterioare.
 • Ancorarea: experienta a dovedit, ca ancorarea partii de jos a foliei exterioare nu este de ajuns, astfel folia se prinde si de armatura cu cleme. Aceste cleme ajuta la tensionarea foliei exterioare. Pervazut cu  un set de cuie ascutite. Orificiile pentru ancorare sunt intarite.
 • Fermoarul  dublu sens este prevazut cu aparator impotriva murdariei, apei sau a inghetului.
 • Numar bete/puncte de intersectie: 2/1
 • Cuie cort: 13 buc
 • Intrari: doua intrari, doua antree.
EAN
8592638140743
Nr. persoane
3 persoane
Nr. dormitoare
1
Nr. intrari
2
Antreu
80+80 cm
Inaltime
115 (123) cm
Latime/Lungime
320 x 220
Rezistenta apa folie exterioara (mm H2O)
4 000 mm H2O
Rezistenta apa folie sol (mm H2O)
10 000 mm H2O
Greutate produs
2.85 kg
Husa
45×15 cm
Ventilatie
2
Folie exterioara
Nylon RipStop, siliconizat, protectie UV
Folie interioara
Nylon permeabil
Folie sol
Nylon cu un strat de PU
Armatura
2 bete DAC Featherlite NSL 7001 T6, Ø 9,5 mm
Nr bete/Puncte intersectie
2/1
Cuie (buc)
13 buc
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top