in stoc
Numai 1 ramase
SKU
7332

Cort Pinguin Aero 2 DAC, 2 persoane, verde

Cort iglu spatios pentru doua persoane cu doua intrari si doua antree. Dispune de folie dubla, cea exterioara este confectionata din Nylon ripstop cu pelicula silicon.
Pret special 1.049,00 Lei Pret standard 1.399,00 Lei


-26%

Cort iglu spatios pentru doua persoane cu doua intrari si doua antree. Dispune de folie dubla, cea exterioara este confectionata din Nylon ripstop cu pelicula silicon.

Cortul interior este prevazut cu insertii din plasa de tantari. Folia de sol este confectionata din Nylon acoperit cu poliuretan.

Amprenta cortului este trapezoidala cu intrarile pe laturile lungi. La ambele intrari avem posibilitatea de a alege intrarea pe partea stanga sau pe partea dreapta sau ambele in acelasi timp.

Cele doua guri de ventilatie se afla in varful panoului scurt, cu protectii impotriva vantului.

Armatura cortului este din duraluminiu, rezistenta dar cu greutate redusa.

 • Armatura: betele sunt realizate din duraluminiu DAC Featherlite NSL 7001 T6, rezistente si durabile. Pentru rezistenta optima, fiecare segment are doua diametre diferite. La capetele unde se imbina segmentele, fiecare segment este largit. Avantajul acestei solutii este economisirea greutatii si datorita faptului ca segmentele si elementele de legatura au acelasi diametru rezistenta armaturii este mai mare.
 • Foaia interioara: confectionata din Nylon cu insertii din plasa.
 • Folia de sol: fabricata din material Nylon cu impregnare PU, poate rezista la o presiune de 10 000 mm coloana de apa. Cusaturile sunt lipite.
 • Folia exterioara: confectionata din material Nylon siliconizat, rezistent la razele UV. Peliculizat cu poliuretan, poate rezista la  4 000 mm coloana de apa si isi mentine flexibilitatea chiar si in conditii de temperatura extrem de scazuta.
 • Bucle si cusaturi: cusaturile si buclele sunt sigilate cu o banda speciala. Buclele sunt prinse pe cusaturile vulcanizate anterior.
 • Stratul de silicon: acoperirea materialului cu un strat din silicon este calea cea mai eficace, pentru prevenirea penetrarii apei. Pelicula de silicon asigura rezistenta la apa a foliei exterioare perioada de timp  nelimitata. Stratul de silicon, impreuna cu stratul de poliuretan, respectiv cusaturile vulcanizate confera impermeabilitate totala foliei exterioare.
 • Ancorarea: experienta a dovedit, ca ancorarea partii de jos a foliei exterioare nu este de ajuns, astfel folia se prinde si de armatura cu cleme. Aceste cleme ajuta la tensionarea foliei exterioare. Pervazut cu un set de cuie ascutite. Orificiile pentru ancorare sunt intarite.
 • Fermoarul dublu sens este prevazut cu aparator impotriva murdariei, apei sau a inghetului.
 • Numar bete/puncte de intersectie: 2/1
 • Cuie cort: 13 buc
 • Intrari: doua intrari, doua antree.
EAN
8592638140644
Culoare
Green
Nr. persoane
2 persoane
Nr. dormitoare
1
Nr. intrari
2
Antreu
80+80 cm
Inaltime
110 (118) cm
Latime/Lungime
295 x 220
Rezistenta apa folie exterioara (mm H2O)
4 000 mm H2O
Rezistenta apa folie sol (mm H2O)
10 000 mm H2O
Greutate produs
2.55 kg
Husa
42×15 cm
Ventilatie
2
Folie exterioara
Nylon RipStop siliconizat cu protectie UV
Folie interioara
Nylon permeabil
Folie sol
Nylon cu PU
Armatura
DAC Featherlite NSL 7001 T6 Ø 9 mm/ 9,5 mm
Nr bete/Puncte intersectie
2/1
Cuie (buc)
13
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top