LA COMANDA
Numai 1 ramase
SKU
6234

Kit anticadere Camp Goblin

Kitul anticadere Goblin contine un opritor anticadere pe coarda Goblin, o lonja Goblin Lanyard si doua carabiniere ovale Lock.
673,00 Lei


Kitul anticadere Goblin contine un opritor anticadere pe coarda Goblin, o lonja Goblin Lanyard si doua carabiniere ovale Lock. Acest kit este ideal atat in munca la inaltime cat si in operatiunile de salvare. Poate fi folosit atat de o persoana, cat si de doua, sustinand pana la 200 kg. Kit-ul este furnizat neasamblat. Carabinierele sunt din otel, placate cu zinc. Astfel, nu vor rugini la utilizarea in mediu umed.

Carabinierele Lock sunt prevazute cu sistem deblocare prin infiletare. Opritorul Goblin, actualizat in 2017, este brevetat cu sistemul Rope Surfer pentru o actionare lina si precisa pe coarda. El functioneaza foarte bine pe corzile semi statice de 10-11 mm. Corpul este din aluminiu, iar componentele din otel inoxidabil.

Intregul mecanism este foarte rezistent si destul de usor. Lonja Goblin este creata special pentru acest dispozitiv. Ea ajuta la mentinerea unei distante sigure intre utilizator si coarda. De asemenea, absoarbe socurile si mentine carabinierele la locul lor cu ajutorul sistemului Rope Surfer.

Max
200 kg
Greutate produs
328 g
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top