La comandă
Numai 1 ramase
SKU
6235

Coborator Camp Druid 2232

Coboratorul Druid cu Antipanica CAMP este ideal pentru o coborare sigura, este un dispozitiv compact si usor este potrivit pentru lucrul pe coarda semistatica, cu diametru de la 10 mm la 11 mm.
554,00 Lei
Comenzi telefonice: 0264-436343
Livrare gratuita: Comenzi > 200 Lei


Coboratorul Druid cu Antipanica CAMP este ideal pentru o coborare sigura.

Acest dispozitiv compact si usor este potrivit pentru lucrul pe coarda semistatica, cu diametru de la 10 mm la 11 mm. Poate fi folosit in lucrul la inaltime sau in operatiunile de salvare. Este dotat cu sistem antipanica brevetat, care franeaza miscarea pe coarda in caz de viteza excesiva sau coborare nesigura. Functia antipanica a levierului angreneaza cama de blocare daca manerul este tras prea mult. Astfel, se evita coborarile nesigure si prea rapide.

Coboratorul Druid cu Antipanica CAMP este compus din piese de inalta calitate. Corpul si manerul dispozitivului sunt realizate din aliaj de aluminiu robust, neforjat. Piesele mecanice sunt fabricate din otel inoxidabil, turnat cu precizie. Mecanismul intern si cama de blocare folosesc un design brevetat pentru o actionare lina pe coarda, ceea ce previne uzura si ruperea rapida.

Cama poate fi dezactivata cu ajutorul unui declansator, pentru a permite alunecarea rapida a corzii in situatiile fara sarcina sau cu sarcina limitata. Acesta mai are rolul si de a absorbi socurile mici provocate de alunecarea corzii. Actiunea fluida a Druidului pe coarda permite, de asemenea, sa functioneze bine si la urcare.

Coboratorul mai contine si un inel de otel pentru fixarea cordelinei. Sarcina maxima suportata este de 120 kg ca dispozitiv de coborare, respectiv 200 kg ca dispozitiv de salvare pe coarda.

Material
otel inoxidabil,
Max
200 kg
Greutate produs
280 g
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont
To Top