in stoc
SKU
6997

Bocanci Lomer Tukson MTX

Bocancii Tukson MTX sunt bocanci clasici de munte, ideali pentru cei care doresc un echilibru intre confort, performanta si pret. Sunt fabricati in intregime din piele cerata.
431,00 Lei


Bocancii Tukson MTX sunt bocanci clasici de munte, ideali pentru cei care doresc un echilibru intre confort, performanta si pret.

Sunt fabricati in intregime din piele cerata. Un aspect important in fabricarea bocancilor este rezistenta la apa si respirabilitatea. Aceste cerinte sunt indeplinite de memebrana Mer-tex, care asigura aerisirea naturala a picioarelor, dar nu lasa apa sa se infiltreze in interior.  Astfel asigura picioare uscate si mediu confortabil pe tot parcursul utilizarii.

Prin tehnologia de fabricatie, care presupune lipirea componentelor, se abordeaza anatomia picioarelor, rezultand bocanci confortabili inca de la prima utilizare si cu durata de viata lunga.

 Pentru confort, stabilitate si aderenta, talpa bocancilor sunt construite din mai multe straturi. Stratul inferior il constituie talpa din cauciuc Vibram, usor, stabil si aderent. Talpa inserata a bocancilor de munte, Nylon Antitorsion 3 mm, au rolul de a amortiza socurile in timpul mersului. Stratul superior este brantul, care este conceput din spuma moale invelita cu textil.

  • Material: Pele cerata
  • Membrana Mer-tex
  • Talpa Vibram
Greutate produs
560 g
Material incaltaminte
Piele
Material
Piele wax
Tip incaltaminte
Bocanc
Brant
Soft Foam/Textile
Talpa inserată
Nylon Antitorsion 3 mm
Talpa
Vibram Rubber
Rigiditate talpa
Flexibila
Membrană
Mer-tex
Rezistenta la apa
Da
Scrie o recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va sau Creati-va cont

                                                                                                                  

To Top