Blog

pe pagina
Setati descendent
 1. Cele mai bune pârtii de ski din România

  cele mai bun partii de schii romaniaRelieful din ţara noastră reprezintă un foarte mare avantaj, în special pentru turismul montan. Munţii Carpaţi ocupă o treime din suprafaţa ţării noastre. Din acest motiv, mai ales în ultimii ani, staţiunile montane au atras un număr tot mai crescut de turişti care vin să ne viziteze peisajele idilice, atât în sezonul cald, dar şi iarna, în speical pentru pârtiile de ski sau snowboarding şi pentru a se bucura de numeroasele posibilităţi de distracţie.

  Iată cele mai mai bune pârtii din staţiunile montane româneşti, alături de câteva sugestii pentru posibilităţile de cazare din zona acestora.

  citeste mai mult...
 2. Ce trebuie să ştii despre pregătirea unei drumeţii pe timpul nopţii: echipament, accesorii indispensabile, îmbrăcăminte, hrană şi altele

  Drumetii nooaptea  Nopţile sunt destul de răcoroase, mai ales la munte, aşa că, în cazul în care te tentează o drumeţie montană pe timpul nopţii, este nevoie să ai câteva cunoştinţe importante despre elementele care nu ar trebui să îţi lipsească. Aşadar, iată câteva sfaturi pentru o „escapadă” cât mai sigură.

  citeste mai mult...
 3. Ce trebuie să ştii despre rucsacul de bicicletă  Orice pasionat de bicicletă ştie foarte bine că rucsacul de bicicletă nu are nici un fel de înlocuitor. Acesta depăşeşte estetica şi comoditatea, funcţionalitatea să gravitând mai mult în jurul conceptului de siguranţă.

  citeste mai mult...
pe pagina
Setati descendent
To Top