Blog

pe pagina
Setati descendent
 1. Eşti fan al outdoor-ului? McNett îţi oferă produsele esenţiale de care ai nevoie pentru aventura ta outdoor

  Produse intretinere outdoor


  McNett Europe este parte a companiei americane GEAR AID cunoscută înainte sub denumirea de McNett Corp. şi se ocupă cu crearea şi comercializarea unei palete vaste de produse aflate sub brandul McNett. Aceste produse sunt comercializate pe piaţa europeană şi am decis să le oferim şi noi clienţilor noştri datorită calităţii indiscutabile a acestui brand.

  citeste mai mult...
 2. Cele mai bune pârtii de ski din România

  cele mai bun partii de schii romaniaRelieful din ţara noastră reprezintă un foarte mare avantaj, în special pentru turismul montan. Munţii Carpaţi ocupă o treime din suprafaţa ţării noastre. Din acest motiv, mai ales în ultimii ani, staţiunile montane au atras un număr tot mai crescut de turişti care vin să ne viziteze peisajele idilice, atât în sezonul cald, dar şi iarna, în speical pentru pârtiile de ski sau snowboarding şi pentru a se bucura de numeroasele posibilităţi de distracţie.

  Iată cele mai mai bune pârtii din staţiunile montane româneşti, alături de câteva sugestii pentru posibilităţile de cazare din zona acestora.

  citeste mai mult...
 3. Ce trebuie să ştii despre pregătirea unei drumeţii pe timpul nopţii: echipament, accesorii indispensabile, îmbrăcăminte, hrană şi altele

  Drumetii nooaptea  Nopţile sunt destul de răcoroase, mai ales la munte, aşa că, în cazul în care te tentează o drumeţie montană pe timpul nopţii, este nevoie să ai câteva cunoştinţe importante despre elementele care nu ar trebui să îţi lipsească. Aşadar, iată câteva sfaturi pentru o „escapadă” cât mai sigură.

  citeste mai mult...
pe pagina
Setati descendent
To Top