Blog

pe pagina
Setati descendent
 1. Începeți să peticiți cu McNett-GEAR AID

  În loc să aruncăm echipamentele găurite, rupte, deteriorate sau învechite, manieră modernă, frecvent întâlnită, ar trebui să ne apucăm de recondiționarea acestora, nu doar pentru a ne bucura de acea încărcătură sentimentală, pe care le-au acumulat în decursul anilor, ci și pentru a adopta o atitudine ecologică conștientă, cu impact asupra mediului înconjurător.

  citeste mai mult...
  0
 2. Ca să nu vă prindă vremea capricioasă pe neașteptate, impermeabilizați corturile cu McNett-Gear Aid Revivex sau TentSure

  La munte vremea poate fi imprevizibilă și capricioasă, așa că ploaia torențială nu ar trebui să vă prindă pe neașteptate atunci, când sunteți instalat cu cortul și ați dori să petreceți mai multe zile în sânul naturii. Factorul principal care influențează aceste circumstanțe, este rezistența foliei cortului la apă, respectiv starea stratului de impermeabilitate cu care acesta este tratat (atât folia exterioară a cortului, cât și folia care vine în contact cu solul, adică fundul cortului). În general, toate corturile sunt inițial tratate cu un strat de poliuretan sau silicon, care împiedică infiltrarea apei prin țesătură. Acest strat în timp se subțiază, se degradează, de aceea suprafața materialului trebuie tratat periodic. Cu această ocazie, ne vom concentra atenția pe două produse McNett – GEAR AID, care pot fi soluția salvatoare în cazul în care folia exterioară și/sau folia podelei cortului nu mai au capacitatea de a stopa infiltrarea apei. Acestea sunt sprayul Tent Water Repellent Revivex pentru folia exterioară, respectiv soluția TentSure, pentru podeaua cortului.

  citeste mai mult...
  0
 3. Nu lăsați să intre apa în cort! Sigilați-l cu Seam Grip

  Întrucât vorbim despre recondiționarea unui cort, în prima fază ne gândim la bețe rupte și înlocuirea acestora, însă nu doar bețele și elasticul din interior trebuie reparate. Să ne gândim puțin la rouă, picăturile de apă sau ploaia torențială, acei factori prin care apa se infiltrează în corturi sau refugii. Dacă e să abordăm problema din acest punct de vedere, accentul trebuie pus pe cusăturile cortului, pe rupturile sau găurile accidentale apărute pe suprafața acestora.

  citeste mai mult...
  0
pe pagina
Setati descendent
To Top