Articole Blog mormota.ro

pe pagina
Setati descendent
 1. Alegerea locului de campare pentru propriul confort şi pentru diminuarea efectelor negative asupra mediului; Sfaturi pentru camparea pe nisip

  camparea pe nisip


  Locul de campare este crucial pentru orice drumeţie cu cortul, fie că mergi la mare sau la munte. În cazul în care te hotărăşti pentru aşezarea cortului într-un camping, cel mai indicat este să rămâi în zona destinată acestuia, pentru a diminua impactul negativ asupra mediului.

  citeste mai mult...
 2. Sfaturi utile pentru un rucsac uşor şi un cort curat pe munte

  Sfaturi utile pentru un rucsac uşor şi un cort curat pe munte


  Pe lângă bocanci, prietenii tăi cei mai buni pe munte se vor dovedi a fi un rucsac uşor şi un cort curat şi bine întreţinut. Aşadar, îţi oferim câtve ponturi pentru pregătirea rucsacului, pentru prevenirea excesului de greutate şi pentru curăţarea cortului, în cazul în care în excursia anterioară s-a lăsat cu ploi, noroi sau diverse elemente care nu au ce căuta pe/într-un cort.


  citeste mai mult...
 3. A fi sau a nu fi backpacker: Mic ghid pentru începătorii într-ale backpacking-ului  Dacă primăvara tot pare ca se pregăteşte, în sfârşit, să îşi intre în forţă în drepturi, ne-am gândit să îţi prezentăm câteva sfaturi utile de backpacking destinate mai ales începătorilor. 

  citeste mai mult...
pe pagina
Setati descendent
To Top