Blog

pe pagina
Setati descendent
 1. Haine tehnice pătate? Echipamentele outdoor murdare? Soluția este detergentul pentru îmbrăcăminte și echipamente de la McNett – GEAR AID

  Majoritatea îmbrăcămintelor tehnice și echipamentelor outdoor au caracteristici, cum ar fi impermeabilitatea sau rezistența la apă. Îngrijirea corespunzătoare a echipamentelor achiziționate asigură menținerea acestor proprietăților o perioadă mai lungă.

   

  Întreținerea adecvată presupune curățarea și impermeabilizarea echipamentelor. Despre produsele de impermeabilizare am povestit în articole anterioare, însă îmbrăcămintea în prealabil trebuie pregătită pentru această procedură de impermeabilizare, prin spălare, curățare și igienizare. De aceea vom parcurge acei pași, ”sfaturi” care sunt general valabile în acest sens.

   

  citeste mai mult...
  0
 2. Destul cu infiltrațiile la îmbrăcăminte! Impermeabilizați-le cu Revivex de la McNett

  Reviwex

  După săptămâni lungi, chiar și luni, în care echipamentele outdoor stau în debara, primăvara vine în sfârșit timpul când acestea pot fi trezite din hibernare. La început de sezon, un excursionist cumpătat va verifica, curăța, impermeabiliza și la nevoie recondiționa îmbrăcămintea tehnică sau de ploaie, corturile, încălțămintea, rucsacii și echipamentele de care nu se va despărți până la sfârșitul toamnei, ca acestea să fie impermeabile, durabile, respectiv să poată fi exploatate în condiții optime.

  citeste mai mult...
  0
 3. Începeți să peticiți cu McNett-GEAR AID

  În loc să aruncăm echipamentele găurite, rupte, deteriorate sau învechite, manieră modernă, frecvent întâlnită, ar trebui să ne apucăm de recondiționarea acestora, nu doar pentru a ne bucura de acea încărcătură sentimentală, pe care le-au acumulat în decursul anilor, ci și pentru a adopta o atitudine ecologică conștientă, cu impact asupra mediului înconjurător.

  citeste mai mult...
  0
pe pagina
Setati descendent
To Top